Afmagt

Afmagt var mit navn

Sidste år ved denne tid besluttede jeg mig for at skifte mit navn.

En knalddygtig numerolog (som senere har lært mig numerologiens kunst) fortalte mig om mit navn – hvilken vibration det havde og hvad det betød for mit liv.
Hun fortalte mig bl.a. at en af mine navne havde en offer-vibration, og at netop den vibration gjorde, at jeg havde svært ved at tage ansvar i mange situationer.

Vel kendte jeg til at føle mig “ramt af livet”, men samtidig følte jeg mig også på mange måder som en voksen og ansvarlig person; Det provokerede mig med andre ord at skulle se på mig selv med denne lidet flatterende beskrivelse.

I mellemtiden har jeg både været gennem en udrensning af de gamle vibrationer og har uddannet mig som numerolog – det sidste fordi numerologien er det mest effektive redskab, jeg personligt har oplevet til at skabe den forandring, forståelse og mening, jeg har søgt efter i årevis.

For ganske nylig dumpede en ny erkendelse ned i mig, som igen, igen fik mig til at se både numerologien og min tidligere offer-vibration i et nyt perspektiv, der endnu mere understreger for mig, hvad numerologi egentlig kan.

Det gik nemlig op for mig, at når det er svært at tage ansvar – så føler man afmagt. Og afmagt, det er præcis, hvad jeg har følt i så uendeligt mange situationer i mit liv. Alle minder om afmagts-situationer præsenterede sig pludselig for mig som dusinvis af perler på en meget lang snor.

Erkendelsen giver mig et klart billede af, at fordi min vibration (mit navn) var afmagt, og fordi lige tiltrækker lige – så har jeg tiltrukket alle de situationer, som har udløst en lammende følelse af afmagt. Og ja, det har føltes umuligt at tage ansvar, fordi jeg egentlig bare har manifesteret præcis dét, som min egen vibration bestod af.

Og så længe jeg havde et navn, der betød afmagt – lige så længe tiltrak/skabte jeg situationer, der gav mig følelsen af afmagt.

Det er på samme tid så mystisk, magisk og sandt, at jeg nu, med mit nye navn, har sluppet afmagt og istedet taget den power hjem, der både ligger i min grundenergi og som mit nye navn understøtter så fint.

Jeg kan kun sige, at det føles helt fantastisk stærkt og fortryllende, fuldstændig som i eventyret.

PS. Hvis du vil læse om din grundenergi, så kig med her, hvor jeg hver uge skriver om en ny grundenergi. Du kan også skrive dig op til mit nyhedsbrev øverst på siden, så får du automatisk mere viden direkte i din postkasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *