Back

Glædelig bagjul! Har I haft det godt? Overlevet overspisningen og den trykkede familiestemning i de så nydeligt indrettede julestuer? Jeg har i hvert fald og er kommet ud på den anden side med et par gode julegaver og en lettelse over, at der er et helt år til materialismens højborg, julen, igen viser sin grådige skikkelse. I gave har jeg bl.a. har jeg fået den fine vase på billedet, som så fint matcher (lorte)sneen, der ligger udenfor vores vindue. Og hvis I følger med på Instagram, har I også set, hvad jeg har fået af E! (hint: Det starter med S og slutter på Goya). Jeg hedder ohmygown derinde.

I dag har jeg været på udsalgsshopping! Eller snarere udsalgskiggeri for jeg kom kun hjem med et par guldøreringe fra Pieces, som ikke engang var på tilbud. Flotte er de dog og så kostede de kun 60 kr. – scoop! Hvis I gerne vil gøre nogle gode Ganni-kup, så er der virkelig meget fint sat ned med 40 % i både Magasin og Invasion. Personligt synes jeg, at tøj har tendens til at være grimt, når det sådan ligger hulter til bulter med gule mærker på sig. Og så bliver jeg nærig, og jeg nægter simpelthen at købe noget, der kun er sat ned med 30 %! Jeg havde ellers glædet mig til udsalget, men hva’ faen’! 😉

https://spark.adobe.com/page/r1BaqYrJ8mQlj/

https://www.fotograf-fotograf.dk/bryllupsfotograf/

http://www.fotografodense.net/fotografering/

https://www.alightfotografi.dk/bryllupsfotograf/

I aften står den på sidste omgang julemiddag med mine søde forældre, i morgen skal jeg på bytte-julegave-tur med E, tirsdag har min veninde fødselsdag, og onsdag er det nytårsaften. Det var det år! 2014 har budt på lidt forskelligt, og egentligt har det bare været endnu et år i rækken, ikke noget fantastisk og storslået, men bare et helt almindeligt år. Mine forventninger til 2015 er derfor på sit laveste og gudskelov for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *