BLOT ENDNU EN BLOGGERHYBEL

Det stereotype klassiske tæppe fra Ellos bor nu også hos mig, men bemærk lige den iøjnefaldende mangel på Kubus stager, Kähler vaser og kaktusser. Men hey, det kan nås endnu! Bordet er fra Ilva, og jeg er unægteligt glad for det fake mangotræslook. Puderne er diverse fra genbrugsbutikker og H&M, og lampen er fra min mormors kælder, som faktisk ser ret moderne ud. Den tomme whiskeyflaske er ikke et forsøg på rustik landlig stemning, men snarere udtryk for en festlig fejring af vores vellykkede indflytning 😉

Det er dejligt at være flyttet ind, men endnu dejligere bliver det, når den gamle lejlighed er gjort rent og ryddet 100 %, så flyttesynet kan overstås, og vi dermed kun besidder én residens. Den seneste måned har vi jo brystet os af både at eje københavnerbolig og samtidig have mulighed for frisk luft og idyl i det nordsjællandske. Spøg til side, vi er pisseglade for at slippe af med, hvad der faktisk var lidt af en skod lejelejlighed i Lyngby.

http://www.pearltrees.com/bryllupsfotograf

http://uid.me/hans_muggesen1

https://myanimelist.net/profile/Familiefotodk

https://steepster.com/rene-asmussen

https://fotografen_sjlland.snipli.com

https://www.thinglink.com/user/1082707766172188675

http://reneterp.doodlekit.com

https://reneasmussen.artstation.com

Med højt humør og så højt til loftet, at min hamren på tastaturet runger, ønsker jeg jer en formidabel søndag aften. Jeg skal forhåbentligt ud og købe nogle hylder, hvis altså sælgeren fra DBA vil som jeg vil. Wish me luck!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *