Dansk vs. Svensk

5Preview er et synonym for høj kvalitet og lækre designs
Efter at have arbejdet hos Miss Sixty i Italien i mange år, valgte den svenske modedesigner Emili Martensson at gå solo tilbage i 2008. Det startede med en mindre kollektion bestående af 5 forskellige T-shirts, der dog hurtigt blev vanvittigt populære i Skandinavien og Europa. Derfor udviklede forretningen sig rekordhurtigt og kollektionerne tæller i dag over 150 produkter, der blot venter på at pryde dig og din garderobe.

Emili Martensson har som sagt fået sin ’designeropvækst’ hos Miss Sixty, hvor hun arbejdede i mange år. 5Preview blev derfor også startet på en lidt særpræget måde – nemlig i en lille lejlighed i Rom, hvor de første designs så dagens lys. Der gik dog ikke længe før at successen fik Emili Martensson tilbage til sine svenske omgivelser, hvor det populære mærke i dag har sit hovedkvarter i Stockholm.

Erfaring med mange år på bagen

Når du investerer i modetøj fra InWear, så kan du altid være sikker på, at kvaliteten er i top, ligesom de forskellige designs ligeledes afspejler tidens trends. Dette er med til at gøre InWear ét af de mest eftertragtede brands, når det kommer til mode og kvinder.

De fleste fra Skandinavien har allerede fået øjnene op for det danske mærke, imens Europa og resten af verden langsomt men sikkert følger trop. I sortimentet finder du førsteklasses materialer som fleece, silke og kashmir. Mærket InWear er altså meget mere end ’bare’ god stil, da du også får modetøj, som er behageligt at have på. Dette sætter uomtvisteligt prikken over i’et, og gør blot mærket endnu mere attraktivt for kvinder verden over.

Som sagt er det danske mærke et af de hurtigst voksende brands indenfor modeverdenen. Det hele startede mange år tilbage med en mindre kollektion, i dag er situationen dog noget en anden. De simple T-shirts med prints, er udskiftet, men var startskuddet til noget, der skulle vise sig at blive større end InWear eller nogen anden havde regnet med.

Den nyeste satsning fra InWear er tørklæder og accessories, der skal komplementere det nuværende udvalg af modetøj. Dette er bestemt et spændende tiltag, som mange venter spændt på for alvor ser dagens lys. Desuden har man også valgt at drage canvas tasker ind i sortimentet, som allerede er blevet velmodtaget.

Du vil med sikkerhed blive forført af det danske mærke, der er helt ideelt, hvis du skal have piftet garderoben op. Der er snart udsalg i Chopin.dk så der er mulighed for at finde et godt tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *