En ny fin kjole

I sidste uge ringede min mor pludselig og spurgte om jeg ville med ind til byen

I sidste uge ringede min mor pludselig og spurgte om jeg ville med ind til byen og hjælpe hende med at finde nogle nye sko – så kunne vi have en mor/datter-shoppetur som i de gode gamle dage. Det takkede jeg selvfølgelig ja til!

Jeg havde et fyldt bonuskort ind til Gina Tricot, så det tænkte jeg at jeg ville udnytte nu i udsalgets slutspurt og jeg var så heldig at finde denne fine kjole til kun 99 kr!
Derudover var jeg i dagene op til shoppeturen virkelig gået all in på LCHF og havde trænet 30 minutter hver dag, og det havde betalt sig, for vægten sagde – 1,2 kg på 9 dage og jeg hoppede i en str. 38 i stedet for den vante str. 40, og så sad den endda stadig lidt løs!
Så jeg var naturligvis meget glad for at have fået både en billig og en mindre størrelse kjole med mig hjem den dag.

Måske du på Instagram har set at vi var til gallashowet ‘Aalborgs Bedste’ i lørdags, hvor Frederik modtog en talentpris for sin bog “Livet levet nedenfra”. Sikke et skulderklap at få, og jeg var bare så stolt af ham. Og spændt! Puha, tror næsten jeg var mere spændt end Frederik var, og mit hjerte hamrede afsted da han blev udråbt og trådte op på scenen for at modtage sin hæder. Wauw, en stor oplevelse!

Nå, men til showet havde jeg så min nye kjole på, og jeg synes faktisk selv, at jeg så brandgodt ud! 99 kr ‘s ren glæde, hehe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *