fascineret af drømmefangere

Drømmefangere stammer fra den indianske kultur

Jeg har altid været lidt fascineret af drømmefangere, de smukke fjer, det opbundne net og den fine installation i det hele taget.

Drømmefangere stammer fra den indianske kultur og blev ophængt ved børnenes senge for at fange alt det onde der måtte være i luften, ligesom et edderkoppespind der fanger hvad end der kommer i berøring med det.

For noget tid siden så jeg en drømmefanger på Pinterest, hvor én havde lavet fjerene ud af Hama-perler og jeg synes det var så fin en idé. Drømmefangeren bliver på den måde meget “barnlig” – kan man sige det? De passer i hvert fald perfekt ind i det barnlige univers på Ludwig og Dagmars værelser.

Jeg synes selv at de er blevet utroligt vellykkede!
Ja hvis ingen andre roser mig, så må jeg jo selv, hehe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *