fest

Igen i år var vi bare os selv herhjemme, og vi havde det rigtig sjovt og hyggeligt hele dagen og aftenen.

Selvom vi bare var os fire, så skulle vi selvfølgelig alligevel dække op til fest. Ludwig havde valgt lidt nytårsgejl sidst vi var ude at handle, som vi så pyntede op med. Vi havde måske regnet lidt med at Ludwig ville være bange for bordbomberne og diverse knallerter der lå i posen, men det var han slet ikke i år, han var en rigtig dreng der bare ville have at vi prøvede igen og igen, så der blev virkelig spredt konfetti ud over det hele – heldigvis lovede Ludwig at han gerne ville hjælpe mig med at støvsuge det hele op i dag.

Mens far lavede hovedretten så dansede vi andre til høj musik, og når Ludwig ikke gad danse med Dagmar og jeg længere, så stod han på sin skammel ved vinduet og var fascineret af al den fyrværkeri der ikke kunne vente med at springe til midnat. Men så fik børnene da også set lidt af den festklædte himmel, nu når de ikke kunne holde sig vågne helt til kl. 00.

Kl. 19 faldt Dagmar i søvn, kl. 21 faldt Ludwig i søvn, kl. 21.20 vågnede Dagmar igen og kl. 23 faldt hun i søvn igen, så det var ikke meget kærestetid vi havde, men så kunne vi i stedet nyde den smukke fyrværkeriudsigt, champagne og kransekagen alene.
Jeg har ikke fået så mange genstande siden … ja det kan jeg næsten slet ikke huske, så efter både at have delt en flaske hvidvin, rødvin og champagne kunne jeg godt mærke at min krop slet ikke var i træning til den slags pjat, så mit hoved var godt tungt da det ramte hovedpuden … og igen da jeg stod op imorges! Så jeg startede 2014 ud med mine første tømmermænd siden 2010! Hold da op!

Så i dag har vi bare slappet af, set tegnefilm og bygget baner i stuen. Fordi det har været så afslappet en dag, så sprang Ludwig sin normale middagslur over og Dagmar sov kun én lur, så begge børn måtte tidligt i seng i dag.

Ludwig og jeg lavede en børnevenlig forret bestående af pindemadder med leverpostej, ost og pålæg, og rejer. Så brugte vi en af hans udstikkere fra hans legekøkken, hvilket han synes var meget sjovt og så pyntede vi dem med små flag lavet af tape og tandstikkere.

Frederik stod for hovedretten, som bestod af tournedos lavet af krondyrmørbrad  – mmmh det var lækkert! Synes ellers ikke at jeg mindes tidligere at have været særlig begejstret for vildt, men det her smagte simpelthen SÅ godt.

Jeg stod så for desserten, hvor vi fik blødende chokoladefondant og nougat-is med lidt eksotiske frugter.

Og så var der en lille stang kransekage til far og mor, da begge børn allerede sov da nytåret blev ringet ind.

Vi skulle egentlig også have haft en voksendessert bestående af lidt forskellige oste, men vi var så mætte, så dem vil vi nyde nu i stedet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *