Gammeltorv

Ludwig snakker rigtig meget om busser herhjemme og peger på dem hver gang der kører en forbi når vi er ude.
“Røøød bus, guuul buus”

For et par uger siden havde Frederik fri, så jeg gik selv ned for at hente Ludwig i vuggestuen og overraske ham med at vi så kunne tage bussen hjem derfra. Det var godt nok kun 4 stop, men det betød alverden for lille Ludwig og da vi kom hjem kunne han slet ikke få ordene ud af munden af bare begejstring da han skulle fortælle det til far.

Jeg lovede ham så at vi her i julen kunne tage bussen ind til byen og kigge på julemarkedet inde på Gammeltorv i Aalborg. Og det gjorde vi så i dag.

Byen var ikke åbnet endnu da vi kom derind så vi gik bare og kiggede på vinduer, på den opstillede skøjtebane og på karrusellerne ved julemarkedet.

Da klokken så slog 10 besluttede vi os for at gå ind på Baresso for at se om regnen ikke snart ville holde op igen. Så fik Ludwig sig en æblemost, jeg en karamel latte og så delte vi et par lune klejner. Vi sad ved vinduet, så vi kunne holde øje med busserne der kørte forbi. Ih hvor vi hyggede os, skålte i klejner og snakkede om gårsdagens juletræsfest.

Efter 30 minutter ville Ludwig gerne videre, så vi drak op og gik op mod Gammeltorv.
Her prøvede vi, som de eneste, børnekarrusellen. “Vi drejer rundt!” og Ludwig ville slet ikke af hesten igen! Så jeg måtte lokke ham af med løftet om at vi gik hen og købte brændte mandler, som han selfølgelig måtte bære i sin lomme.

Så kiggede vi efter juletoget, men det var ingen steder at se. Da vi gik ned til Salling og kiggede på deres julevinduer, kørte toget pludselig forbi os. Så vi skyndte os op til torvet igen, så vi kunne komme med på dens første tur.
Jeg tror Ludwig synes det var rigtig sjovt, men det bumlede så meget at han til sidst blev lullet helt i søvn på den kun 15 minutter korte tur. Så da turen var færdig, gik vi hen mod bussen hjem igen.
Og Ludwig vågnede selvfølgelig helt op ved at vi skulle køre i bus igen.

Det har simpelthen været SÅ skøn en dag, bare at være Ludwig og jeg. Ikke tænke på nogle praktiske ting eller at vi skulle nå noget, nej, bare ren hygge og afslapning i hinandens selskab. Det tror jeg vi begge har haft brug for, for vi har faktisk ikke rigtig været alene sammen siden Dagmar blev født.
Ludwig har også været ekstra mor-glad da vi kom hjem, og vi fik os en kort lur sammen i hans seng og efterfølgende sov han halvanden time i mine arme da vi satte os ned i stuen til min mor og Dagmar.
Det er bare noget helt særligt at være sammen med Ludwig nu hvor vi kan føre en reel samtale med ham, så er det altså bare så meget mere fantastisk at være forældre til sådan et lille imponerende individ!

Dagen i dag har virkelig fået øjnene op for mig, hvor meget det betyder for os og vores forhold at være alene nogle gange, så jeg håber vi snart kan finde en dag igen og måske gøre det til en fast mor/søn-ting at lave noget uden far og Dagmar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *