HER GÅR DET GODT

Jamen, det går rigtig godt her på den anden side af skærmen. Travlt, men godt. Selvom jeg arbejder i gennemsnit 30 timer om ugen, går til undervisning 10 timer og læser i yderligere 10 timer om ugen, så er der også tid til fest, studieveninder og kæresteri og heldigvis for det, ellers ville jeg da blive skør. Og så har E og jeg netop bestilt tur til Berlin den første weekend i efterårsferien, og det bliver så dejligt at komme ned til kebab og caféhygge i massevis, bare i et par dage. Vi tager forresten bussen derned med Eurolines, og det er faktisk helt udholdeligt og ganske billigt.

Har I nogle tip til Berlin? Jeg har været der to gange før, men kan af uransagelige årsager ikke helt huske, hvad vi gav os til, men vi var en del i Kreuzberg, og det synes jeg var meget fedt. Specielt vil vi gerne på nogle kunstmuseer, helst nogle moderne nogle slagsen og helst ikke noget, der har med jøder at gøre, det har vi set og hørt rigeligt til (selvom det jo virkelig er vigtig og spændende verdenshistorie). Og så skal vi bo i Prenzlauer Berg, så tip til det område modtages også med kyshånd og kyssesmiley. Værsgo’ :-*

https://brand-design.dk

https://brand-design.dk/seo

https://asmussenmedia.dk

https://asmussenmedia.dk/seo

https://myth.dk

https://myth.dk/seo

God mandag og god uge, jeg har mistet min øjensbrynspensel og føler mig så nøgen uden farve på mine øjenbryn, ha. Til gengæld er jeg iført 2 x Stine Goya i dag, og det må være beredskab nok mod mulige mandagsblues. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *