I kombineret Valentines- og fødselsdagsgave….

I kombineret Valentines- og fødselsdagsgave fik jeg disse rullende skønheder fra Frederik (og fra svigermor også). De er købt hos Surf&Ski og er fra mærket K2.
Jeg er simpelthen SÅ glad for dem. Jeg er selvfølgelig altid glad når jeg får gaver, hallo hvem er ikke det?!, men denne gang blev jeg simpelthen så glad at jeg begyndte at græde! Det kan jeg ikke huske hvornår nogensinde er sket? Jeg blev bare så overvældet og helt oprigtig lykkelig, for jeg havde slet ikke forventet det.

For lang, lang tid siden snakkede jeg om at jeg vildt godt kunne tænke mig nogle rulleskøjter – men det blev bare aldrig til noget fordi de er ret dyre, hvis man ikke blot skal have nogle fra Fætter BR. Så jeg blev meget overrasket over at Frederik havde husket det! Han kan ikke huske hvornår han skal arbejde i morgen, men den her slags kan han åbenbart godt huske…

Da jeg var barn og teenager levede jeg nærmest i mine rulleskøjter og selvom der ikke var mange ordentlige veje i Løgstør jeg kunne rulle på, så blev de der duede godt nok også rullet tyndslidte af mine venner og jeg. Sikke en tid! Tiden med forstuvede håndled og hudafskrabninger over alt, baaare fordiii man liiige skulle prøve det der seje trick.

Men jeg kan godt mærke at jeg er blevet lidt mere skrøbelig og knap så frygtløs her på mine gamle dage, så derfor har jeg altså købt både hjelm og beskyttelse fra SkatePro. Jeg skal jo også være et godt eksempel overfor Ludwig og Dagmar, og helst se nogenlunde ordentlig ud hvis jeg pludselig bliver kaldt til jobsamtale, og så duer det altså ikke med sådan en omgang asfalteksem.

I dag var jeg så ude på min første tur – og hold nu op hvor var det fedt! Det er vidst lidt som det med at cykle, man glemmer det aldrig. Jeg skulle godt nok lige finde balancen på vej ned af trappen, men ellers gik det bare rigtig fint.
Vi bor i et område hvor der faktisk er rulleskøjtestier, men de er desværre ret medtagede og asfalten er hullet flere steder og i dag lå der mange grene og våde blade på stien, men jeg håber at det bliver bedre når foråret rammer os.

Jeg løb 7 km i dag, så jeg er godt tilfreds og glæder mig allerede til at komme ud på min næste tur.
Når jeg er kommet ind i en god rytme igen, så håber jeg at jeg kan købe et par traditionelle side by side-rulleskøjter og så starte til den alt for fede sport Roller Derby. Så bliver jeg en rigtig skater-girl!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *