Jeg ved en lærkerede

Da Ludwig lige var kommet til verden kunne jeg faktisk ikke rigtig huske nogle børnesange, så når der blev sunget godnatsange så var det meget a’la “Jeg ved en lærkerede, hmm hmm hmm, siger ikke spor” og det kan man da ikke byde et barn, vel?

Nu hvor han så går i vuggestue så synger de en masse sange, både sange som kommer frem i min hukommelse igen, men også en masse vers og nye sange jeg aldrig nogensinde har hørt før. Så ser man mig sidde der på køkkengulvet og forsøge at tyde Ludwigs hjemmebragte melodier og de ord han har lært, som slet ikke er i nærheden af de ord som det i virkeligheden burde være.

Derfor synes jeg at Sanglege-app’en er genial!

En dag hvor jeg sad og kiggede efter nye iPad-spil til Ludwig, så fandt jeg app’en “Sanglege”. App’en indeholder en masse sange, som en sød ung kvinde kaldet Nina udfører med fine og sjove fagter. Ludwig lærte hurtigt sangene at kende, og både nynnede med og efterlignede fagterne med det samme – så der er ingen tvivl om at denne app er med til at udvikle børnene både motorisk, musikalsk og også sprogligt.

Til forældrene er der også den feature at man kan sætte undertekster på sangene, og vupti, så er det ikke længere kun et spil for børnene, men noget man kan være sammen om og det er vi rigtig tit herhjemme. Ludwig finder iPad’en frem og så sidder vi på gulvet og synger og udfører fagterne sammen, og så lærer vi dem hurtigt udenad og så kan vi også synge dem på andre tidspunkter, hvor iPad’en ikke er i brug.

App’en koster 13 kr og har 11 sange, men der er netop kommet en ny opdatering, hvor du kan tilkøbe 21 ekstra sange for 25 kr.
Jeg kan kun tale positivt om denne app, og vil gerne opfordre til at man henter den ned til sit barn og sig selv. Du kan se mere på deres hjemmeside sang-lege.dk eller i App-store.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *