KLOGE LÆSERE

Ej, hvor er mange af jer kommet med nogle seje og kloge kommentarer til mit indlæg i går. For fanden hvor er det fedt at kunne skrive om nogle mere seriøse ting og stadigvæk have et publikum. Så er det fuldstændig lige meget, at følgertallet ikke er enormt, for jeg sætter så meget pris på at kunne skrive om det samfund, vi lever i, og så tilmed få noget konstruktiv feedback tilbage. Kvalitet fremfor kvantitet, ja tak!

Og så til en lille fredagsbetragtning. Hold kæft jeg er glad for, at jeg ikke går i gymnasiet længere og skal deltage i alt muligt socialt fis. I går på Hillerød station betragtede jeg en stor flok, hvor alle piger var klædt i pels og chunky støvler med en cigaret i hånden – er det stadig moderne? Jeg troede, cigaretter var blevet yt for lang tid siden! Jeg stod ved siden af en gruppe af både piger og drenge, som ivrigt diskuterede svamp på kønsdelene, yum… Jeg husker selv ret tydeligt hele det sociale spil med at få drengenes opmærksomhed. Drenge i gymnasiet får alt for meget opmærksomhed… Nå, men da toget trillede ind på perronen gik jeg resolut mod enden af toget i hælene på en noget ældre dame end mig selv. Da vi gik ind og satte os, fik vi først øjenkontakt og gav derpå hinanden et anerkendende blik for at have taget sådan en pragtfuld beslutning om at flygte ind i det allerhelligste i s-toget: Stillekupeen.

https://www.bryllupsfotograf.pro

https://www.bryllup-fotograf.dk

https://www.bryllup-fotograf.net

Så hvis jeg opfører mig som en på 40 nu, må jeg være 80 om blot to år. Der er altså ikke så lang tid tilbage at leve i, så jeg må hellere se få noget ud af det! Heldigvis står denne fredag på venindehygge og en sushi-date alt sammen iført høje sko og pailletjakke, huja!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *