Mærk livet

I takt med, at jeg kan mærke mig selv mere og mere opdager jeg, at jeg også mærker livet mere.

Det skønne, lækre, bevægende, kærlige og festlige ved livet.

Det giver mig en undertone af livsglæde, der akkompagnerer såvel dagligdage som de mere specielle dage, der har været overflod af i mit liv den seneste uge.
Er der simpelthen bare flere gode dage, eller er jeg blevet bedre til at mærke det allestedsnærværende liv, som jeg tidligere har været alt for blind til at se?

Indrømmet, der har været en stime af særlige dage i denne uge. Mine forældre har været på besøg fra udlandet og vi har storhygget.
For en uge siden var jeg i Parken til en fantastisk koncert med Justin Timberlake.
I weekenden var jeg til en skøn, skøn 50 års fødselsdagsfest hos et par af mine yndlingsnaboer. Superherlig fest med dans og sjov til den lyse morgen.
I fredags var jeg med i studiet på Radio 24/7 i en udsendelse om teenagere (og alkohol). Endnu en dejlig oplevelse med en knalddygtig studievært.
Jeg er også i denne måneds udgave af Magasinet LIV – hvor er jeg dog glad og beæret over, at både radio og magasin vil have mig med, når de sender deres produkt ud i verden.

Da en kunde ringede idag for at aflyse en aftale, var jeg et lille øjeblik ærgerlig, fordi jeg i et øjebliks usikkerhed tænkte, at det måske var fordi jeg ikke havde levet op til hendes forventninger, da vi talte sammen.
Det viste sig dog hurtigt, at hun faktisk var så glad for vores samtale, og at hun havde fået så fine redskaber til at komme videre, at hun ikke lige havde behov for endnu en samtale – ikke lige nu, ihvertfald. Det blev istedet til en dejlig anerkendelse, der varmede så rart.

Min datters veninde har fået kørekort igår og idag har de to tøser fået lov til at låne min bil og køre tur for at fejre det.

Og fejring, det er, hvad hele ugen har handlet om, synes jeg.
Det vil jeg gerne fortsætte med: At mærke livet og fejre det!

Er mit indlæg bare én lang opremsning af blær?
Ja, måske kan det opfattes sådan, men jeg har lyst til at dele det med dig, fordi jeg føler en kæmpe taknemmelighed over alt det, der lykkes og alt det, jeg kan mærke kommer min vej for tiden.

Mærker du også lykkebobler? Hvis du har lyst, så del endelig, hvad der udløser og understreger din livsglæde – lad ringene sprede sig i vandet.

One Reply to “Mærk livet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *