NIPS

Jeg har en helt ustyrlig købetrang for tiden. Det hænger klart sammen med, at jeg nu har mulighed for at indrette en lejlighed helt på ny. Desværre har det haft den konsekvens, at jeg nu har erhvervet mig en helt masse mærkeligt nips, som slet ikke passer sammen.

Man (mig?) har jo den der forestilling om, at det er fedt med helt vildt unikke køb, som ingen andre har, men som alligevel er moderne. Alle (eller kun mig?) har en drøm om, at folk træder ind i ens hjem og ih’er og åh’er over alle ens fine ting, og når spørgsmålet om oprindelse falder prompte, svarer man selvfølgelig, at det er et kup, man har gjort sig i det romantiske Paris: “Og helt tilfældigt snublede jeg over sådan en fin lille butik i en skjult sidegade med en ældre kvindelig pariserinde som bestyrer. Hun var så sød og ivrig, og faktisk endte hun med at sælge mig de her mega antikke lysestager for en slik!”. Nej vel?

https://www.behance.net/bryllupsfotograf

http://www.folkd.com/user/Fedthovedet

https://en.gravatar.com/bryllupsloggen

https://creativemarket.com/bryllupsfoto

http://sundheds-portalen.dk

https://bryllupsfotograf.newgrounds.com

https://www.krop.com/bryllupsfotografer/

Jeg prøver dog at imødekomme fantasien ved jævnligt at lægge vej forbi de københavnske genbrugsforretninger med tom pengepung til følge. For når jeg står der og ser på en slidt rustik kikkert, tænker jeg, at det her kunne være et af de der køb, som andre folk misunder. Høj på kommende ih’er og åh’er fra venner og familie, køber jeg kikkerten! Først da jeg kommer hjem og viser den til Eskild, går det op for mig, at det i virkeligheden bare er noget gammelt ragelse, som en snu pensionist har sat frem i vinduet for at tiltrække indretningsidioter som mig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *