OM AT FÅ TAGET BILLEDER PROFESSIONELT

For noget tid siden fik alle bloggerne mulighed for at få taget nogle professionelle billeder enten til kommercielt brug eller bare for personligt fjolleri (den sidste er klart mig). Jeg mødte nervøst op ude på Mediehøjskolen og blev mødt af søde fotograf, der viste mig ind i et lille studie. Udstyret var über professionelt, og jeg var über nervøs. Fotografen havde på forhånd bedt mig sende nogle billeder af, hvad jeg godt kunne tænke mig, og det havde jeg selvfølgelig ikke fantasi til at forestille mig. Så vi tog den på gefühl.

OM AT FÅ TAGET BILLEDER PROFESSIONELT

Jeg blev bedt om at lave ekstreme poses

Jeg blev bedt om at lave ekstreme poses, for jo mere karikeret i virkeligheden, jo bedre billeder. Og jeg følte mig som verdens største hvalros, der stod der og prøvede at lege model. Det sidste billede er et resultat af en ekstrem stilling, og helt ærligt synes jeg det ser vældig fjollet ud, men jeg er da meget pæn i face, ha! Fotografen fik mig dog hurtigt til at slappe af, men jeg nåede aldrig 100 % at føle mig tilpas, hvilket var super ærgerligt, da sådan en mulighed ikke lige opstår igen.

Men på en måde er jeg også bare rigtig glad for ikke at være typen, der marcherer lige ind i sådan en situation med løftet pande og en selvtillid til skyerne. Usikkerhed i sådan en situation er ikke nødvendigvis en dårlig ting, men kan være en styrke, da man kan nå frem til en sårbarhed, som virkelig viser, hvem man er som menneske. Jeg elsker virkelig, når mennesker viser sårbarhed. Både på billeder og i den virkelige verden.

De færdige billeder viser ikke nødvendigvis ikke dét, da jeg havde det utrolig ambivalent med f.eks. at stå og vælte med vilje for at få at skabe dynamik i billedet. Set i bakspejlet kunne vi have fokuseret på usikkerheden i situationen og måske have opnået nogle helt andre billeder. Måske eller måske ikke, hvad fanden ved jeg, haha.

Hvordan har I det med at blive fotograferet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *