ROADTRIP I USA

Selvom jeg havde lovet mig selv ikke at shoppe mere her i 2014, har jeg købt ovenstående skjorte, og mit mål kommer især ikke til at holde stik, fordi der FORHÅBENTLIGT er Stine Goya lagersalg om små to ugers tid – giv lige lyd, hvis I ser eller hører noget om det, ikke? Sidste gang gik det nemlig forbi mig, og jeg var slet ikke forberedt på hverken kampteknikker, prioriteter eller noget. Måske det i virkeligheden var derfor, at jeg endte med slet ikke at købe noget. Sagen er yderligere den, at jeg ikke længere er besiddelse af min iphone, da jeg blot havde lånt den for nogle måneder, så jeg bliver ikke konstant opdateret hvert sekund mere. Suk hjerte, brist ikke, men for fanden altså, Danmark er jo ikke lavet til folk uden smartphones! Jeg bærer derfor rundt på en smuk lyserød Nokia i 100 % ægte plastik, og det ligner sgu lidt noget, som Magnus på fem har fået lov at købe med hjem fra BR. Når økonomien er til det, så skal jeg have mig en iphone igen, men lige nu prioriterer jeg tydeligvis skjorter fra H&M og kommende Stine Goya lagersalg, ahem…

Skjorten koster kun 179 kr. lige HER, og jeg har den i en str. 34, for den er ret oversize i det, det skulle jo være så moderne. Pæn med pæn på, siger jeg bare. Mens jeg ævler løs på skrift her, sidder jeg på læsesal og udøver det forsømte forår i praksis med et lækkert kompendium fra Academic Books ved min side og en umådelig trang til at overspringshandle. Som sagt så gjort, tilbage til læsningen, jeg er jo nødt til at blive klog og alt det der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *