Slank – nemme måder at blive slank på

Sund kost og motion er de bedste måder at holde sig i god form, men undertiden kan vi alle have brug for en hjælpende hånd og nogle nemme genveje til en slank talje.

Hvis du er træt af konventionelle kost rådgivning og smarte diatister, så prøv vores sjove og lidt mærkelige tricks, der vil hjælpe dig med at tabe dig i en fart.

SLANK HURTIGT – SPIS FORAN ET SPEJL

Forskere har opdaget, at se sig selv spise kan være en kraftfuld motivator til at spise mindre. Under deres eksperimenter placerede de et spejl foran deltagerne, og opdagede herved at de mennesker der spiser foran et spejl, automatisk spiser mindre mad.

Forskerne mener, at se sig selv spise gør os mere bevidste om vores kroppe, og at vi ikke vil have en selvopfattelse som overvægtig og overspiser.

SLANK OG FEMININ – SPIS SAMMEN MED EN MAND

Hvis du ønsker at skære ned på dit madforbrug, så tyder den seneste forskning på, at hvis du vælger at spise sammen med en mand, så vil du spise mindre mad.
Forskerne har faktisk opdaget at det tricket gælder for både mænd og kvinder, man slanker sig i det mandelige selskab. Spiser du derimod sammen med kvinder, så vil snakken gå og ubevidst glider der mere mad ind, hvilket giver flere kalorier og kilo.

Man er mere opmærksomme på sit køn sammen med en mand, og da det bliver opfattet som feminint at spise begrænset, så ville denne adfærd være dominerende for langt de fleste kvinder der foretrækker maskulint selskab under frokosten.

KØB MERE SUNDT – KØB KONTANT

Danskerne er langt mere tilbøjelige til at smide mad i indkøbskurven, når indkøbet betales med dankort.

Vi bliver mindre kritiske ved brug af de populære kreditkort – den ubevidste adfærd gør indkøbene dyre og usunde. 

Det har længe været kendt, at plastikkortet er skidt for din talje, vi køber simpelthen meget mere sundt end når vi bruger gammeldags mønter. Når man står med kontanterne i hånden, vil man ikke så nemt falde for impulskøb, som sjældent er en pose æbler, men som regel kaloriebomber som slik og chokolade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *