Spirituel mentoring: Din vej til essens og mening

  • Kører du rundt i et hamsterhjul og er du træt af at se de samme utilfredsstillende resultater igen og igen?
  • Er du ked af, at dit liv ikke afspejler de længsler, du har inderst inde?
  • Mærker du afmagt, irritation eller sorg over at havne i de sammen blindgyder i forhold til kærlighed, relationer, penge, krop eller trænger du simpelthen til at mærke mere liv i dit liv?
  • Vil du hellere, med simple og kraftfulde værktøjer, finde ind til din specielle essens og justere din kurs, så du bliver i stand til at skabe din egen helt personlige succes?

Så er Spirituel Mentoring sandsynligvis noget for dig.

I min optik har spiritualitet hverken noget med overtro eller religion at gøre, selvom spirituelle love og værktøjer ofte kan virke som den rene magi, når du for alvor bliver ekspert i dem.
De spirituelle love virker uanset om du tror på dem eller ej – ligesom tyngdekraften.

At være spirituel betyder dybest set at være åndelig.

Min overbevisning er, at vi alle er spirituelle væsner, dvs mennesker med sjæl og at vi får mest ud af vores liv, hvis vi lever i overensstemmelse med vores sjæl eller hjerte, om du vil.
I takt med at vi vokser op, bliver vi mere og mere ydrestyrede og mister mere og mere kontakten til vores egen kerne. Jeg er ekspert i at hjælpe dig med at genskabe den kontakt.

Som spirituel mentor vil jeg vise dig, hvordan du konkret skaber det liv, du ønsker dig inderst inde (i din sjæl) og hvordan du holder op med at sabotere dig selv på vej mod det, du længes efter.

Så er du moden til at prøve noget andet end du plejer og klar til at investere i dig selv, så lad os mødes til en spirituel mentor session.

For at få optimalt udbytte af en spirituel mentor session skal du være:

  • åben for nye måder at tænke på,
  • klar til at kigge på dig selv
  • klar til at tage ansvar for dit liv

Spiritualitet handler i høj grad om bevidsthed. Øget bevidsthed omkring dig selv, dine mønstre, dine ønsker og bevidsthed om de helt essentielle spørgsmål: Hvem er du og hvad længes du efter?

Som spirituel mentor har jeg særligt blik for din styrke og dit potentiale – og jeg holder skarpt øje med, hvor du saboterer dig selv.

Lad mig lede dig til afklaring af den allervigtigste relation, du har i dit liv – nemlig relationen til dig selv, som by the way, også afspejler din relation til andre.

Min passion er at styrke dig i din personlige vækst.

One Reply to “Spirituel mentoring: Din vej til essens og mening”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *