STORT

Igår havde vi en dag helt uden planer, og vi valgte at bruge den i børnenes tegn og tog derfor et smut i det nye legeland i Aalborg – Leo’s Legeland.

Efter et par dage med tung julemad og begrænset aktivitet udover dansen rundt om juletræet, så trængte især Ludwig til at der skulle ske noget. Så da vi havde spist morgenmad, skiftet bleer og taget behageligt tøj på, drog vi afsted.

Det er gratis for voksne og børn under 1 år at komme ind, så det var kun Ludwig der måtte lægge lidt i indgangen. Heldigvis ville far gerne lægge ud for ham, og 125 kr. er jo lige til at overkomme.

Hold nu op det er stort! STORT! Ludwig var fuldstændig målløs da vi kom derind og han gjorde først store øjne over alle de flotte dyr i jungleudsmykningen og dernæst over alle de udfordrende baner og legesager der var overalt.
Vi gik først ned til området for små børn, så Dagmar også kunne få brændt lidt krudt af inden hendes middagslur. I det ene hjørne af den enorme hal er der indrettet et rigtig fint område kun til babyer og små børn, hvor de bare kan kravle rundt selv uden at de voksne skal være bange for at de kommer noget til. Hold op, hvor både Ludwig og Dagmar nød det. Dagmar var et stort smil!

Efter lidt tid dér, ville Ludwig gerne prøve noget lidt mere udfordrende, så Frederik gik med ham hen til de mange forskellige store rutchebaner og klatrebaner oppe under hallens loft. Det eneste man kunne høre Ludwig sige var “Mer’ Mer’ Mer’!” og det tog vist mere på fars kræfter end det gjorde på Ludwigs energiniveau.

Heldigvis kunne far tage sig en slapper i det legetøj der er sat frem til de voksne – en skøn, skøn massagestol, som virkelig tager fat om hele kroppen og som der virkelig er kamp om blandt alle forældrene. Stolene stod i hvert fald aldrig tomme mens vi var derude.

Vi spiste ikke derude, så maden kan vi ikke kommentere på. Vi syntes dog at de havde et godt stort udvalg og man kunne også købe mad til de helt små børn, hvilket jeg synes ofte nedprioriteres eller slet ikke er muligt at købe når man spiser ude.
Der var mange spisepladser i hver ende af hallen, og jeg synes at spisemiljøerne var rigtig flotte og så rene og indbydende ud.

Efter 2 timers leg kunne Dagmar ikke mere, så mens far og Ludwig rendte rundt, satte vi os i en af de mange opstillede sofagrupper så Dagmar kunne tage en lille morfar.
Det er ret lækkert at der står så mange sofaer rundt omkring, for så er de voksne næsten altid sikret en god siddeplads mens de kan sidde og følge med i børnenes leg og tumlen.

Vi havde en rigtig god oplevelse derude og vi havde slet ingen betænkeligheder ved at lade børnene lege som de havde lyst til, for sikkerheden omkring alle legeattraktionerne var i top. Det er helt sikkert et sted vi vil anbefale andre at tage hen og vi vil klart derind igen, det er perfekt til en rigtig familiedag, hvor man både får grint og udfordret hinanden i sjove lege.

One Reply to “STORT”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *