Tumletid

Dagen var spækket med gode tiltag

Dagen var spækket med gode tiltag, og vi startede ud med Tumletid sammen med bObles. Ludwig og Dagmar fik til jul et par gaver med bObles i, og især Ludwig har brugt meget tid på at bygge baner med dem, så da jeg fortalte ham at vi kunne bygge en endnu større bane til Tumletid, så var han totalt klar på at komme afsted.
Marianne fra bObles var med og hun var både rigtig god til at motivere og hjælpe børnene i gang med at lege med alle de seje bObles-dyr, men hun var også rigtig god til at snakke med os mødre og forklare om hvert tumlemøbels anvendelsesmuligheder og hvordan de udfordrer børnenes motorik på forskellige måder.
Ludwig var især glad for donutten og ormen, så det kan være vi skal ønske os dem til børnenes fødselsdage.

Imens der var Tumletid havde Joe & The Juice sponsoreret nogle rigtig lækre milkshakes til os mødre – de så i hvert fald rigtig lækre ud… Lad mig sige det sådan, jeg er klodset og Ludwig har vist arvet min klodsethed! Ludwig nappede en milkshake fra bordet og da han med stor koncentration om milkshaken gik hen mod vores siddepladser så glemmer han at se hvor han går og vælter over noget legetøj fra Tumletid, og vupti så var der kaffe-milkshake udover det hele og udover lille klodsede Ludwig. Iih, hvorfor skal vi altid være så pinlige?
Heldigvis var alle rigtig søde og hurtige til at hjælpe Ludwig, og efter lidt trøst hos mor, var han klar til at lege igen, dog nu med en vedhængt duft at kaffe. Så jeg nåede faktisk aldrig at smage milkshaken, men de fik rosende ord fra de andre mødre.

Efter Tumletid skulle vi have hørt oplæg fra evomove om den hypede nomi-stol og fra en grafisk designer omkring fotografering, men begge disse blev desværre aflyst. Heldigvis kunne Louise fra kommid.dk godt komme og hun holdt et rigtig godt oplæg om, hvordan vi som bloggere kunne optimere vores blog og vores indlæg. Jeg synes det var rigtig spændende, og det var dejligt at blive bekræftet i at jeg gør mange af tingene i forvejen, og at få nye og nyttige tips til hvordan læseren kan få en endnu bedre oplevelse på bloggen.

I løbet af dagen var der mange små og fine konkurrencer sponsoreret af forskellige virksomheder, men derudover fik vi også en virkelig stor goodiebag fyldt med ene lækre sager! Der var virkelig meget og det var faktisk helt overvældende. Hvad der gemte sig i goodiebag’en vil jeg dog først vise senere, da det fortjener et indlæg for sig.
Dog vil jeg lige vise én af sponsorgaverne, nemlig nedenstående motorikringe fra bObles. Selvom Dagmar ikke var med til Tumletid, så kunne hun alligevel nyde godt af #blogeventaalborg, for hun hyggede sig rigtig længe med ringene da Ludwig og jeg kom hjem.

Jeg synes at Kamilla og Trine med deres initiativ og store arbejde bag #blogeventaalborg gjorde det rigtig godt og jeg var meget imponeret over, hvor mange sponsorer og hvor megen støtte de havde fundet til arrangementet.
Det var dog rigtig ærgerligt at to af oplæggene måtte aflyses, og jeg manglede måske lidt mere præsentation af hvem de andre inviterede bloggere var, for jeg kendte ikke så mange af dem i forvejen. Men jeg synes at det var rigtig flot og rigtig fedt at Kamilla og Trine tog det første skridt og arrangerede sådan et godt event, og jeg håber at der i fremtiden vil blive flere lignende events for os bloggere heroppe nordpå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *