Utraditionel slankekur – tricks til slank krop

I en tid med fristelser overalt, så kan det være svært at holde vægten. Det er dog ikke altid nemt at smide de overflødige kilo igen, mange kæmper og kæmper for at tabe sig igen – desværre oftest uden resultat.

Slankevejledning er skabt af en række diætister med fokus på hverdagen, det betyder at vi ønsker at gøre en forskel for danskerne men med respekt for virkelighedens Danmark. Vi er realistiske i vores vejledning, og vi har haft stor succes med at guide overvægtige danskere til store og permanente vægttab.
Hjemmesiden slankevejledning er udelukket reklamefinansieret, og vi tilbyder også coaching til mennesker med vægttabs ønsker.

Hvorfor skal det være så besværligt at tabe sig permanent, kan man ikke bare leve en smule mere bevidst og dermed tabe sig hurtigt – Jo selvfølgelig kan man det.
Læs alle vores spændende artikler, men se også de sjove slankeråd herunder.

DUFT TIL VANILJE

Sukker trangen ødelægger dine kostvaner, er det ikke sandt? Men vidste du at vi kan nedsætte sukkertrangen ved at dufte til vanilje, det er utroligt men det virker, uanset om det er i form af duftlys eller vaniljedåsen eller vaniljestænger.

At vanilje kan virke som en alternativ slankekur kan virke overraskende, men det hænger sammen med at du bliver stimuleret af den søde duft.

SPIS ALDRIG I NATTØJ ELLER I DIN PYJAMAS

Når du spiser i din pyjamas kan det måske virke som afslappende, men det løsthængende tøj kan gøre at du bliver overvægtig og spise endnu mere.

Dette er fordi at løst tøj giver dig en illusion af at være slankere og får dig til at tænke mindre på din figur. Selv om du ikke skal klæde dig i ubehageligt og stramttøj til dine måltider, så skal du stadig være opmærksom på det. Iklæder du dig bare lidt strammere tøj kan hjælpe dig med, at tænke mere over din krop.
Som en ekstra gevinst kan det strammere tøj også hjælpe dig med, at holde øje med vægten, da du opdager hvis du pludselig ikke kan passe bukserne.

BLÅT ER DET NYE SORT

Dette slankeråd er vildt – og de færreste tror på at man kan slanke sig ekstra i blå omgivelser og med blåt service.

Blå er ikke kun en beroligende farve, det er også en ideel farve for dem, der forsøger at miste vægt. Så overvej at male væggene blå der hvor du spiser – og ja det virker faktisk. Den ene af forfatterne på denne side, Katrine, har tidligere hjulpet en svært overvægtig kvinde til permanente vægttab, blandt andet ved at hun malede stuen blå og købte blå tallerkener.

Det menes, at grønne og blå nuancer fungerer som en appetit undertrykker. Så vælg blå retter, duge eller vægge i din spisestue til at holde din sult nede.
Husk, at gul og rød stimulere appetitten, så er væggene gule og tallerkenerne røde – så er der stor risko for at blive tykkere!

SLANK DIG MED FACEBOOK

De fleste danskere har i dag en Facebook konto, og de fleste bruger det mest til at holde sig orienteret med gamle venner. Men nu tyder forskning på, at Facebook kan hjælpe dig med at tabe. Du kan få motivation fra andre, når du fortæller at du har tabt dig et ½ kilo. Det er stærkt opmuntrende at få vennernes opbakning, og det vil hjælpe dig med at fastholde kursen mod en slankere krop.

De mange billed uploads vil faktisk også hjælpe med at slanke dig, da du sikkert ikke ønsker at lægge billeder på Facebook, hvor du ser tyk ud.

Der findes også særlig støttegrupper på Facebook, hvor du sammen med andre overvægtige kan bistå hinanden med at give opbakning og gode råd og erfaringer, det er nemt at slanke sig med de sociale medier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *