Vores søde børn

Jeg tog det igår på vej hjem fra vuggestue – de er simpelthen så søde!

De nyder virkelig hinanden, og endnu mere nu hvor Dagmar kan komme omkring.
Nogle gange synes Ludwig dog også at Dagmar er skide irriterende når hun absolut skal lege med det samme som ham, men Dagmar synes jo bare at storebror er den bedste i verden og alt hvad han gør, må være sjovt!

I forgårs kastede Dagmar pludselig op midt i aftensmaden, og da jeg var alene måtte jeg efterlade Ludwig ved spisebordet mens jeg rendte ovenpå for at få vasket Dagmar og fundet nyt tøj til hende. Da vi kom ned igen sad Ludwig stadig pænt ved bordet og havde spist det sidste af sin mad. Jeg spurgte ham om han ikke ville lege lidt med Dagmar, så jeg kunne få tørret al opkast væk og ryddet op efter aftensmaden. “Ja, mor” og så kravlede han ned fra stolen og gik mod sit værelse, “Kom Dagmar, vi leger sammen!”.

Så fik jeg ordnet alt det praktiske, alt imens jeg kunne høre hvordan han legede med hende og spurgte til om hun var okay. Dagmar er altid glad og smiler hele tiden, men når hun er syg og mut, så er der ingen der kan få hende til at smile og grine så let som Ludwig. Og hun grinte og grinte inde på værelset, og glemte vist alt om at hun lige havde haft det dårligt.

Da Dagmar var blevet puttet, satte jeg mig ned til Ludwig i stuen og fortalte ham at jeg var rigtig glad for at han havde hjulpet mig og at jeg var så stolt af at han var så god en storebror, hvortil han bare svarer “‘Følglig! Jeg elsker dig højt, meget højt!”

Læs mere om fotograf til børn

Puha, så banker ens moderhjerte altså ekstra hårdt, tænk at være så heldig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *